AKTIV krefttrening

sterk-og-smidig-trening-for-alle-vinstra-treningstimer-bli-medlem-059

Gruppetimer med egen AKTIVinstruktør på Sterk & Smidig
Gry Korssletten ved Sterk & Smidig er utdannet AKTIVinstruktør, med spesialkompetanse i å trene mennesker som har vært igjennom kreftbehandling. Hun leder fast AKTIV krefttrening hver mandag og onsdag fra 10:00-11:00 med sosialt samvær etter timen.

Ønsker du å være med?
Dersom du ønsker å ta del i tilbudet kan du ringe AKTIVinstruktør Gry Korssletten på 92 25 08 68, eller sende en epost til [email protected] med navn og telefonnummer.

Hva koster det?
Du betaler kun 200 kroner per halvår for å være med på AKTIVtimene. Beløpet kan betales inn til Vipps 127093 eller kontonummer 2095.06.22483, og merkes med «AKTIV». Medlemmer på Sterk & Smidig betaler ikke kursavgift.

10% rabatt på medlemskap hos Sterk & Smidig
Du trenger ikke være medlem for å være med på vår AKTIV krefttrening, men dersom du ønsker å trene mer på egenhånd gir vi alle som er eller har vært under behandling for kreft 10% rabatt på medlemskap ved Sterk & Smidig. Du vil også få tilpasset veiledning i apparatsalen etter kapasitet. For å få rabatt på medlemskap i forbindelse med en kreftdiagnose, ta kontakt på [email protected]

Gruppekontakter
Lurer du på om vår gruppe kan være noe for deg? Da kan du ta kontakt med gruppeinstruktør Gry, eller en av oss som er med og trener i gruppa. Vi har alle erfaringer som kan være nyttige for deg og din prosess. Du er også hjertelig velkommen til å bare møte opp på time. Alle får være med utfra egen kapasitet.

Anne Elisabeth Blomquist – 90 55 35 78

Sissel Løkken – 97 19 20 22

Mette Skar Nyhus – 90 74 04 09

Lene Moen Stø – 91 30 85 08

Aksel Lunde – 95 46 32 62

 


Aktiv mot kreft er en privat stiftelse etablert av Grete Waitz og Helle Aanesen i 2007.
Stiftelsens mål er å få fysisk aktivitet inn som en del av kreftbehandlingen. Derfor etableres det treningsrom, eller Pusterom, på kreftsykehus i Norge. Forskning viser at fysisk aktivitet kan være positivt for de aller fleste kreftpasienter – både under og etter behandling. Fysisk aktivitet kan bidra til å redusere uønskede bivirkninger og gi økt utholdenhet, styrke og overskudd. Men viktigst av alt; det bidrar til å bygge mestringsfølelse og øke livskvaliteten.

Gjennom treningskonsepter mot bedrifts- og privatmarkedet får deltakere muligheten til å bidra til en god sak, samtidig som de bedrer egen helse. Inntekter ved hjelp av fysisk aktivitet for friske mennesker brukes på fysisk aktivitet for kreftsyke. Stiftelsen støtter også forskning på effekten av fysisk aktivitet og kreft i Norge og USA.

I løpet av perioden 2008-2017 har stiftelsen Aktiv mot kreft bidratt med ca. 120 millioner kroner til Pusterom, forskning og pet-scannere.

Les mer på www.aktivmotkreft.no

Foto: AKTIV mot kreft