Mariken gir stafettpinnen videre til Anette & Ingrid

Mariken Lie startet i 50% stilling som Gry Korsslettens senterleder ved Sterk & Smidig i august 2018. Ved siden av har hun drevet som frilanser med design, kommunikasjon og mindfulness. I løpet av sine åtte måneder hos Sterk & Smidig har Mariken utviklet ny nettside med betalingssystem, og håndtert administrasjon, kundeservice og sosiale medier, i tillegg til personlig trening og mindfulness.

– Jeg er veldig takknemlig for at jeg har fått være en del av treningsmiljøet som Gry Korssletten har bygget opp her på POST-huset. Med både kommunale og private tilbud innen fysioterapi, akupunktur, kiropraktikk, naprapati og fotterapi er huset et fantastisk ressurssenter for bygda, og jeg har blitt veldig glad i de flotte kollegene her. Ikke minst ser jeg hver uke hvordan Gry sine gruppetimer bidrar til god helse og godt humør for alle som er innom her. Sterk & Smidig har virkelig flotte medlemmer!

I forbindelse med stor etterspørsel etter Marikens ekspertise innen design og kommunikasjon så hun seg nødt til å ta valget om å fratre sin stilling ved Sterk & Smidig.

– Tiden min har ikke strukket til og dessverre klarte jeg ikke å kombinere alle rollene slik jeg hadde håpet. Jeg trives veldig godt innen trening og helse, men har valgt å fokusere videre på det jeg kan aller best. Jeg håper jeg fortsatt kan være med å bidra til treningstilbudet på Sterk & Smidig selvom jeg ikke lenger håndterer administrasjonen

Det er Sterk & Smidigs flotte instruktør Anette Brubak som overtar rollen som senterleder. Anette styrer Vestsida Kulturbarnehage og har lang erfaring med drift av eget selskap. Med seg på laget har hun Ingrid Pettersen. Ingrid er datteren til Gry Korssletten, som både er opptatt av trening og kommunikasjon. Ingrid er en meget habil fotograf, og det er hun som tar alle bildene du ser på facebook og på hjemmesiden til Sterk & Smidig. Sammen vil Anette og Ingrid ta seg av kundekontakt, administrasjon og kommunikasjon ved treningssenteret.

Anette har vært en del av Sterk & Smidig sitt team i flere år og trives godt i instruktørrollen.

– Det er utrolig gøy å lede treningstimene! Og nå ser jeg frem til å ha mer kontakt med alle som trener her. På Sterk & Smidig vil vi fortsette som før og håper enda fler vil benytte seg av det gode treningstilbudet vårt fremover. Gry gleder seg til å være tilbake for fullt i begynnelsen av mai, og sammen med henne ønsker vi velkommen til nok en aktiv treningsperiode ved Sterk & Smidig!

Fra venstre: Ingrid Pettersen, Mariken Lie og Anette Brubak.
Fra venstre: Ingrid Pettersen, Mariken Lie og Anette Brubak.