Personlig trening

Dersom du ønsker ekstra veiledning kan et program med en personlig trener være en god idé. På Sterk & Smidig vil vi kartlegge behovet ut fra dine mål og sammen legge opp en kost-og treningsplan som passer inn i hverdagen din. Det er viktig å huske på at det ikke er trenerens jobb å få deg til å trene, men være med på å motivere deg og styrke bevisstheten rundt din egen kropp.

Ønsker du veiledning eller time med personlig trener? Ta kontakt på [email protected]

Veiledningstilbud på Sterk & Smidig

1. Generell veiledning i apparatsalen: Gratis
2. Personlig veiledning i apparatsalen med kort program: 300,-
3. Startpakke PT (2 x 50 min): 750,-

PT Priser

Timer à 50 minutter
1 time: 550,-
5 timer: 2 650,- (pris pr time 530,-)
10 timer: 5 100,- (pris pr time 510,-)
20 timer: 9 800,- (pris pr time 490,-)

Timer à 25 minutter
1 time: 350,-
5 timer: 1 650,- (pris pr time 330,-)
10 timer: 3 100,- (pris pr time 310,-)
20 timer: 6 000,- (pris pr time 300,-)

Hvordan foregår en PT-time?

På din første PT time ønsker vi å bli litt kjent med deg, slik at vi kan legge opp treningen etter dine ønsker og behov. Vi starter med en samtale der du forteller oss litt om deg selv, hva du liker å trene, og hva målet ditt er. Under samtalen blir du også bedt om å fylle ut et helseskjema for å legge opp treningen så trygt som mulig.

Etter samtalen vil du få veiledning i apparatsalen og vi går gjennom et kort treningsprogram sammen. Når vi har vært gjennom den første treningstimen sammen vil vi i etterkant forberede et personlig treningsprogram til deg. Dette programmet går vi gjennom sammen på neste PT-time. Da kan du bli bedt om å møte ferdig oppvarmet. Disse to timene utgjør vår startpakke.

Dersom du velger å kjøpe flere PT-timer som en del av et langsiktig mål, vil dine PT-timer utarte seg litt forskjellig fra gang til gang, men i hovedsak vil det basere seg på at du utfører øvelser under veiledning av vår personlige trener. Din PT kan også gi deg hjemmelekser, eller be deg om å trene utenom PT-timene dere har sammen, som en del av treningsprogrammet dere sammen legger opp til.