Endring


VIKTIG BESKJED:

Sterk & Smidig AS avslutter treningstilbudet hos Vinstra Helse & Trening (POST-huset) innen 1.juni 2020. På grunn av fortsatt lovpålagt stenging, er det mest sannsynlig nå slutt på all Sterk & Smidig aktivitet. Eier og daglig leder Gry Korssletten har etter en lang prosess bestemt seg for å legge ned all trening etter mange år med stor aktivitet innen gruppetrening og individuell trening. Det jobbes med noen interesserte som vil gjenåpne treningstilbudet så fort det lar seg gjøre.

De siste ukene har vært rare og uvirkelige. Hos Sterk & Smidig har det vært stille og mørkt. Samtidig har det vært mindre viktig akkurat nå slik som situasjonen rundt koronaviruset har utviklet seg. Det er med full forståelse og respekt for myndighetenes bestemmelse om stenging.

Sterk & Smidig AS har en sunn og god økonomi, og vil stå oppreist etter denne perioden. Men denne ufrivillige pausen har gitt rom for ettertanke. Det er en tid for alt, også for Sterk & Smidig. De siste 2 årene har vært spesielt krevende, og på grunn av helsemessige utfordringer har jeg med tungt hjerte bestemt meg for at nok er nok. Dette valget ble tydelig for meg nå i denne rare tiden, og ble dermed fremskyndet. Sterk & Smidig har på mange måter vært “babyen” min, og fornøyde medlemmer har hele tiden vært drivkraften. Takk til alle for reisen. Vi startet i det små i gymsalen (full sal!) på V.v.s sommeren 2008, til fullstappa sal hele uken på Pakkhuset ved Vinstra stasjon. I november 2009 fikk endelig Sterk & Smidig egne lokaler i det gamle posthuset i Nedregata. Det har vært en eventyrlig reise med treningsglede som hovedfokus. Årene med dere har overgått alt jeg kunne forestille meg. Jeg er dere evig takknemlig, tusen takk!

Vinstra Helse & Trening (POST-huset) er kommet for å bli. Her finnes et bredt tilbud innenfor behandling av muskel-skjelettplager, helse og trening. Se mer på www.vinstrahelseogtrening.no

For mer informasjon om Sterk & Smidig og et evt nytt treningstilbud henvises dere til www.sterkogsmidig.no og våre facebooksider for oppdatert informasjon fremover.

Med beste hilsen og lykke til videre
fra Gry