Timeplan

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

FREDAG

Lørdag

 

Timebeskrivelser Bli sterk og smidig med våre gruppetimer!

Sykkel 4×4/Sykkel intervall

Effektiv kondisjonstrening på sykkel, med veksling mellom intensiv jobbing og aktive pauser. Lett å tilpasse eget nivå.
Sykkel med 4×4 min intervaller, eller Sykkel intervall med variasjon i lengde på intervallene gir begge rask og god effekt på kondisjonen. Passer alle, og godt for deg og hjertet ditt!

45 min

AKTIV krefttrening

Tilpasset fysisk aktivitet for kreftpasienter etter kreftbehandling. Kondisjon, styrke og balanse. Fysisk aktivitet kan etter kreftbehandling forebygge senskader og andre sykdommer som hjerte-kar sykdom og diabetes. Fysisk aktivitet kan påvirke livskvalitet i riktig retning, og gjøre hverdagen lettere.

Valg av øvelser og trening tilpasses dine ønsker, behov og muligheter. Timene ledes av godkjent AKTIV instruktør. Sertifisert fra Norges Idrettshøyskole/Aktiv mot kreft.

45/55 min

Step Total

Morsom kombinasjonstime!
God oppvarming og videre i intervaller med vekselsvis kondisjon og styrke, 4 runder. (Eller timen kjøres med kondisjon først og styrke etterpå).
Enkle gode steptrinn som får pulsen opp, og effektive styrkeøvelser med egen kroppsvekt og/eller håndvekter.
Stor treningseffekt og veldig gøy!

60 min

Sirkel

Tøff time som passer de fleste! Sklimatter, slynger, Bosu, kettlebells, frivekter, mulighetene er mange. Enkel og hard økt med stor treningseffekt som alle kan bli med på! Start gjerne med 30 el 40  min. sykkel. God oppvarming!

40-45 min

Kjernesterk 30

Basistrening med fokus på kjernemuskulatur. Trening av muskler rundt kjerne; mage, rumpe og rygg, er en viktig ingrediens for en sterk og sunn kropp. En sterkere kjerne gjør hele deg sterkere, slik at du mestrer hverdagens utfordringer bedre.
Vi bruker medisinball med håndtak, Bosu-ball, sklimatter og evt slynger.
Kombiner gjerne med sykkel først! Stabilitet, mobilitet, balanse og utholdende styrke. Trening med mening!
(Kom ferdig oppvarmet hvis du kommer rett på denne økta).

30 min

STERK 45

Styrketrening for hele kroppen.
Det er fokus på store muskelgrupper + kjernemuskulatur.
Dette er en effektiv og tøff økt for en sterkere kropp!
BOSU-ball, sklimatter og manualer brukes som godt verktøy.
Fin å kombinere med PULS 45 først 🙂

45 min

Puls & Styrke intervall

Effektiv kondisjons- og styrketime i intervaller. Bruk av håndvekter.  
Mage og rygg-øvelser (evt. med Bosu) til slutt.

60 min

Mage / Rygg 15

Rygg- og magetrening for en sterk kjernemuskulatur.
Passer for alle. Supert med Sykkel 4×4 først!

15 min

Mor & Barn trening

Påmelding: [email protected]

Treningen er tilpasset deg som har vært gjennom et svangerskap, og tilrettelagt for alle uansett form. Det er enkle øvelser med mål om å bygge opp grunnleggende styrke i hele kroppen, med fokus på dyp muskulatur rundt mage, rygg og bekken.

Barna kan være med sovende, eller de kan ligge på en matte og ta del i noen av øvelsene. Ta med et teppe de kan ligge på, og noen leker.

Det er ikke mulig å ta med vogner inn på treningssenteret, men det er mulighet for å ha de rett utenfor, og bruke babycall.

Treningen anbefales fra 6 uker etter fødsel.

Har du noen vondter som har kommet i løpet av eller etter svangerskapet? Da kan du bestille time i forkant av kurset for undersøkelse, og individuell tilpassing av øvelser.

60 min

Slynge redcord

Slyngetrening er styrketrening der man hovedsaklig bruker egen kroppsvekt som motstand. Slyngen gir et ekstra element av ustabilitet som krever samspill mellom de ulike muskelgruppene. Akkurat derfor er slynge godt egnet til å styrke kjernemuskulaturen, som er kroppens stabilitetssenter.  Med styrkeøvelser i slynge må kroppen samtidig stabilisere for å holde balansen. Slik trenes muskelsamspillet i kroppen på en helt annen måte, og både de store bevegelsesmusklene og de små støttemusklene aktiviseres. Gjennom små grep kan du enkelt justere vanskelighetsgraden og belastningen under trening. Slyngetrening passer de aller fleste, og kan tilpasses den enkeltes nivå. Trening for alle!

30/45/55 min

Råsterk 30

Effektiv, funksjonell og intensiv styrketrening som utfordrer hele kroppen. Vi bruker små matter sammen med BOSU ball for gode og effektive øvelser. Aller mest må du jobbe med kjernemuskulaturen, som er de dype rygg og magemusklene. Enkle, men tidvis harde øvelser som også får pulsen litt opp!
Variert, hardt, effektivt og GØY!
Super å kombinere med Kjernesterk 30 onsdager for 1 time real styrke, eller etter sykkel intervall lørdager for både kondisjon og styrke! Ellers er denne halvtimen effektiv nok i seg selv!
(Kom oppvarmet hvis du kommer rett på denne økta).

30 MIN

TABATA 45

Enkel og effektiv økt med kondisjon og styrke.
20 sek jobb/10 sek hvile x 8.
6-8 serier med variasjon på øvelsene.
Du styrer selv tempo/eget intensitet. Ingen tellinger eller trinn, og øvelsene kan tilpasses hver enkelt.
Utfordring, mestring og moro!

TRENING FOR ALLE!

45  MIN

Puls 45

En enkel og effektiv trinntime med fokus på høy puls. Passer for deg som vil ha en ren kondisjonstime på gulvet og som er glad i trinnkombinasjoner i takt med musikken. Timen bygges enkelt opp, slik at alle kan henge med. Enkel, god og pulsdrivende time, tiden flyr!

45 MIN

Lett & Lentaug

En kondisjons- og styrketime med fokus på treningsglede. Første halvdel får vi opp pulsen til motiverende musikk, deretter en god styrkeøkt som utfordrer hele kroppen. Moderat time som passer alle.
Fra hvilepuls til Smilepuls, og en god start på resten av dagen!

60 min

Kondis Core

Høypulstime, real og tøff økt! Dette er en effektiv og intensiv kondisjonstime med enkle, varierte og funksjonelle bevegelser.
Avsluttes med mage/ryggøvelser og god strekk. 

55 min

Puls & Styrke

Enkel og effektiv økt med kondisjon, styrke og evt balanse-øvelser. 30 min kondisjon med enkle trinn etter fengende musikk, og god pulsstruktur.
30 min basis styrke med enkle og effektive øvelser. Vi bruker håndvekter og evt Bosu ball som enkelt treningsverktøy.
Avsluttes med strekk og avspenning.

60 MIN

Sterk & Smidig

Sterk & Smidig sin egen basistime!
Helhetlig treningsform, med kroppen som eneste verktøy. Kondisjon, styrke, stabilitet og bevegelighet. Første halvdel har enkle trinn etter god musikk for å få pulsen opp, deretter stabilitet, balanse, styrke og bevegelighet med fokus på å jobbe med hele kroppen som en enhet. Fysisk utfordrende øvelser i harmonisk samspill som gir større bevegelsesglede i hverdagen.
Timen legger tilrette for at hver kropp beveger seg forskjellig, og har ulike behov. Timen gir deg samtidig muligheten og utfordringen til en sterkere og smidigere kropp. Timen er sammensatt og gir deg balansen mellom bevegelse, flyt, energi,  velvære og overskudd.

60 min

Sykkel 30

Tøff og effektiv halvtime på sykkel, gjerne kombinert med styrketime før eller etterpå.

30 min

Stabil & Sterk

Flyt og kraft med bevegelsesmønster som utfordrer stabilitet, styrke og bevegelighet. Stort fokus på kjernemuskulatur. Noen pilates og yoga inspirerte øvelser, og elementer fra Pre Basic Training.
Bosuball brukes som enkelt, utfordrende og effektivt hjelpemiddel, og med egen kropp som belastning. Funksjonell trening for bedre kroppskontroll. Kontrast mellom spenning og avspenning i bevegelse, og en mer stabil, sterk og smidig kropp.
Trening for alle, nivå på øvelsene kan lett tilpasses hver enkelt. Avstressende time som gir ny energi.

60 min

Sykkel m/Stein

Sykkel 55 kondisjon
Kontinuerlig intensitet rett UNDER melkesyre terskel i 37 min., plussoppvarming, oppkjøring, nedkjøring og tøying.

Sykkel 55 styrke
Intervaller med stor motstand. 7 intervaller med varierende varighet og frekvens, 3-4-5-6-5-4-3 min.

Sykkel intervall 45 min.
Kondisjonstrening med systematiske arbeids- og hvileperioder.
Intervaller på 6-5-4-3-3-3 min.

45/55 min

NYHETER ??