Torunn Ingebrigtsen Bonde & yogalærer

Kontakt 408 56 439 / [email protected]

Meld deg på grunnleggende yoga med Torunn!

Torunn holder egne yogakurs i gruppetreningssalen til Sterk & Smidig hver mandag i åtte uker fra 4. februar til og med 1. april. Torunn er opptatt av en grundig og helhetlig tilnærming til yogapraksisen, og har lagt opp kurset slik at du kan være med både med og uten erfaring.

Pris: 1600,-
Dato: 4. februar – 1. april
Sted: Sterk & Smidig, Nedregata 34 på Vinstra
Kl: 16:10 – 17:25
Påmelding: [email protected]

Bevegelighet, sirkulasjon, styrke & overskudd!

Motivasjonen til å gjøre yoga er individuell. Alle har sitt eget utgangspunkt i sin egen kropp. Erfaringene fra yogaen er derfor også individuelle. De fleste som praktiserer yoga regelmessig opplever økt bevegelighet. Kroppen blir smidigere, mer utholdende og sterkere. I tillegg opplever mange å få mer energi i hverdagen. Hvor raskt endringene kommer, og hvor store de er, er opp til kroppen din og innsatsen du legger i det.

Yoga for nybegynnere

Kurset går ut på øvelser for bedre sirkulasjon, bevegelighet og styrke. Gjennom detaljerte beskrivelser veiledes du inn og ut av stillingene. Ved hjelp av blant annet blokker og belter blir stillingene tilgjengelige selv for de stiveste av oss. Utviklingen måler du kun med deg selv, aldri med naboen.